Afla programul salii de sport scolare din Recea, precum si taxele de utilizare pentru sportul in masa

Autoritatile comunei Recea au aprobat regulamentul de utilizare si functionare a salii de sport scolare din localitate, o investitie derulata prin Compania Nationala de Investitii (CNI) Bucuresti si realizata de catre constructorul S.C. IMI S.A. Sala de sport a fost inaugurate de Ziua Internationala a Copilului, evenimentul fiind marcat asa cum se cuvine: sfintirea obiectivului, meci de fotbal demonstrativ intre echipele de fotbal de copii din Lapusel si Nistru, majorete, muzica si voie buna.
Conform regulamentului aprobat de Consiliul Local Recea, programul salii de sport scolare din Recea va fi intocmit de persoana responsabila cu administrarea obiectivului sportiv in acord comun cu solicitantii, urmand ca orarul zilnic sa fie afisat in fiecare dimineata la ora 08:00.
La intocmirea orarului se vor avea in vedere mai multe aspecte, printre care si faptul ca sala de sport scolara va fi deschisa zilnic intre orele 07:30 si 24:00.
Daca vor fi solicitari multe, sala va putea fi utilizata si dupa ora 24:00. In zilele de scoala, intre orele 07:30 si 16:00, in mod prioritar, in sala de sport scolara se vor desfasura orele de educatie fizica si activitati sportive scolare conform orarului prestabilit. De asemenea, in zilele de luni, intre orele 16:00 si 18:00, tot in mod prioritar, se vor programa activitatile cluburilor si asociatiilor sportive de pe raza comunei Recea. Apoi, se va tine cont si de programul competitiilor sportive scolare cu caracter local, regional, judetean zonal sau national. In orele ramase neacoperite, sala de sport scolara se va putea da in folosinta pentru sportul de masa, in functie de solicitari, contra unei taxe de utilizare. Vorbim aici despre fotbal, hnadbal, baschet, volei, tenis de masa, tenis de camp, gimnastica sportiva ori intretinere sau recuperar. Aceste activitati din sfera sportului de masa se vor putea desfasura de luni si pana vineri in intervalul orar 18:00-22:00, iar sambata si duminica intre orele 08:00 si 20:00.
Taxa de utilizare a slaii de sport scolare din Recea va fi de 100 lei/ora in cazul activitatilor sportive pe echipe: fotbal, handbal,baschet volei, tenis de camp, tenis cu piciorul; 10 lei/ora/persoana in cazul activitatilor sportive individuale sau pe perechi. In plus, daca pentru desfasurarea activitatilor sportive este necesara folosirea sistemului de iluminat, se va percepe o taxa suplimentara de 10 lei/ora. Solicitantii vor putea opta si pentru abonamente lunare cu perioade minime de 4 ore/luna si maxime de 16 ore/luna cu reduceri de 10% din taxele de utilizare mentionate mai sus. Fumatul si consumul de bauturi alcoolice in incinta salii de sport si anexe vor fi interzise, la fel cum va fi interzis si accesul persoanelor in stare de ebrietate.
Afla programul salii de sport scolare din Recea, precum si taxele de utilizare pentru sportul in masa

Lasă un răspuns