Centru de echitatie in Comuna Recea, o posibila investitie a CJ Maramures

Consiliul Judetean Maramures intentioneaza sa amenajeze un centru de echitatie pe raza Comunei Recea.
Consilierii judeteni maramureseni au aprobat un proiect de hotarare in acest sens, cu studiul de fezabilitate adecvat, la ultima sedinta de plen.
Concret, consilierii judeteni si-au dat acceptul pentru proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici din cadrul studiului de fezabilitate pentru investitia „Centru de echitatie in Comuna Recea, judetul Maramures”.
Potrivit documentului, obiectivul ar costa circa 8 milioane de lei, inclusiv TVA. In discutie ar fi vorba despre o arena acoperita, spatii anexa, zona primire public, precum si o zona de conferinte. Suprafata construita ar fi de 2.616 mp, cu meniunea ca in proiect ar intra si terenul de incalzire si competitie in aer liber, in suprafata de 5.000 mp, circulaţii carosabile, pietonale si parcari in suprafata de 3.132 mp.
La acestea s-ar adauga imprejmuirea proprietatii in lungim de 1.420 ml.
Obiectivul de investitii este inclus in portofoliul de proiecte prioritare ale Consiliului Judetean Maramureş din cadrul „Strategiei de dezvoltare durabila a judetului pentru perioada 2014-2020”. (Sursa foto: http://www.herneacova.ro)http://www.herneacova.ro/
 
Centru de echitatie in Comuna Recea, o posibila investitie a CJ Maramures

Lasă un răspuns