Plan investitional in Recea: Repopulare cu 4 tone de peste la Balta „Doua Veverite” din Lapusel

Balta “Doua Veverite” ramane una dintre atractiile zonei pentru pescari. Zi de zi, dar cu precadere la sfarsit de saptamana, lacul de agrement din Lapusel este luat cu asalt de impatimitii pescuitului. Pe balta de la Lapusel vin sa pescuiasca inclusiv pescari din Maramuresul Istoric, semn ca acest loc a ramas in preferintele celor care practica pescuitul sportiv.
Pentru anul 2017, administratia Comunei Recea isi propune sa repopuleze, periodic, balta cu pesti. In discutie se afla o cantitate de patru tone de pesti, cu mentiunea ca se doreste ca prima repopulare sa fie si cea mai consistenta si anume doua tone. Apoi, pe masura incasarilor din taxele de pescuit si in functie de gradul de prindere a pestilor se vor mai face repopulari cu cate 400-500 de kilograme de peste pe serie.
Altfel, trebuei spus ca administratia Comunei Recea mai vrea sa monteze in zona lacului Lapusel o camera de supraveghere cu un ungli de vizualizare de 360 de grade. Practic, se doreste monitorizarea completa a zonei de agreement, 24 de ore din 24. (Sursa foto: Google Earth)
 
Plan investitional in Recea: Repopulare cu 4 tone de peste la Balta „Doua Veverite” din Lapusel

Lasă un răspuns