INVITAȚIE SIMPOZION „20 de ani de la accidentul ecologic – Iazul Aurul / Săsar”

COMUNA RECEA în parteneriat cu CENTRUL UNIVERSITAR NORD DIN BAIA MARE, organizează un simpozion, joi – 30 ianuarie 2020, începând cu orele 12.30, la Centrul Comunitar Săsar, (Sala de conferinţe) din localitatea Săsar, str. Eroilor, nr. 107, la care vor fi invitati reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți din instituțiile statului român cu responsabilități în domeniul protecției mediului, reprezentanți ai universităților și, mai cu seamă, cetățeni ai comunității conştienți de necesitatea protecției integrale a mediului nostru de viață.

Scopul adunării este acela de informare asupra rezultatelor obținute în reconstrucția arealului afectat de accidentul ecologic cu impact internațional ”Iazul Aurul” din anul 2000, conștientizare şi consultare publică privind inițierea unui nou Plan local de activități pentru mediu.

An de an, zi după zi, viața noastră merge mai departe și, din când în când, ne oprim să facem o sinceră evaluare despre ceea ce am făcut bine sau mai puțin bine, despre ceea ce dorim și putem să facem în continuare, pentru comunitatea în care trăim și muncim.

Loading

Lasă un răspuns