Mesaj


Stimati concetateni

În calitate de primar al comunei adresez un sincer bun venit tuturor celor care ati accesat acest site, în numele comunitatii, administratiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim în sprijinul cetatenilor, oferindu-le dreptul la informatia produsa şi gestionata de administratia publica locala, şi în acelasi timp sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor celor ce vor sa ne cunoasca, atat pe noi cat si comuna noastra.

Multumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din tara şi de peste hotare, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, gandindu-va poate ca veti descoperi oportunitati de afaceri de orice natura, ce speram ca va vor îndemna sa investiti în comuna noastra, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii deschise si transparente.

Cu siguranta în urma informatiilor primite, veti gasi macar un lucru care va va capta atentia şi veti avea dorinta de a cunoaste pe viu frumusetea unica a acestor meleaguri, oameni prietenosi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Va multumesc

    Primar: Pavel OctavianLoading